duminică, iulie 21, 2024

Al tău este la muncă?

Share


La începutul lunii octombrie, un bărbat care a deconspirat amantlâncul în care prietenul lui a ajuns cea de-a treia roată de la căruță, i-a deconspirat iubita mincinoasă. Discuția dintre româncă și amantul ei a devenit imediat virală. Culmea, dacă nu ar fi făcut întreaga scenă, bărbatul habar n-ar fi avut ce „cafea” bea ea dimineața. 

Încrederea într-o relație devine mai mult un vis în unele situații, motiv pentru care apar și geloziile insuportabile. Una dintre situațiile în care părea că este vorba despre o căsnicie fericită, dar în spate se ascundea o poveste de dragoste interzisă, a fost „deconspirată” public, pe Facebook:

„Mesaj pentru un prieten de pe grup!!
Daca îți iubești căsnicia prietene anunță când te întorci acasă… stai și la etajul 4. Noroc că m-am ascuns în bucătărie și ți-am salvat căsnicia. Data viitoare vreau sa beau și eu cafeaua liniștit”

Conversație dintre româncă și amant

Ea începe discuția pe WhatsApp cu el, invitându-l la o „cafea”. Îi specifică faptul că soțul ei nu este „al ei”, ca și cum nu ar fi nicio problemă cu ceea ce urmează. El, dornic să o cucerească, nu stă mult pe gânduri și vine imediat în căminul conjugal „fericit”.

„-Vii la o cafea?

-Al tău este la muncă?

-Nu e al meuuu… dar bine pe la 2, cam așa.

-Știi că nu vreau să mă trezesc cu el peste noi, indiferent ce îți este.

-Știu. Atunci lasă.

-Cafeaua este 3 în 1.

-Da.

-Mă îmbrac și vin. Oricum nu am băut cafeaua…”

stiri romania
Începutul discuției dintre cei doi / Sursă foto: Facebook

Cum au fost prinși

Bărbatul se pregătește, se îmbracă și vine spre soția „iubitoare”, dar nu a lui, ci a altuia:

„-Eu sunt gata… Am făcut un duș. Vrei să vin?

-Dacă vrei, eu am pus de cafea.

-Bine.

-Bine”

De la ora 08:59 la 11:49, discuția a fost întreruptă. Cel mai probabil, în acel interval, și-au făcut „cafeaua”. Ulterior, ea se scuză pentru că a fost nevoită să-l trimită acasă, iar el o pune să ascundă dovada. Văzând că nu-i pornește mașina, abia atunci bănuiește că ceva este în neregulă.

„-Îmi pare rău, nu am știut că vine așa devreme.

-Poți să vorbești?

-Îmi pare foarte rău. Mă îmbrac și plec în câteva minute.

-Vezi prezervativul, este în pat.

-L-am luat, nu l-a văzut.

-Ok. Nu pornește mașina. Mor. 

-De ce nu?

-Nu știu. A bănuit…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News