duminică, februarie 25, 2024

Dumitru Dragomir, un nou conflict cu Răzvan Burleanu și FRF!

Share


Dumitru Dragomir și-a exprimat, în direct la ProSport Live, nemulțumirea pentru modul în care Răzvan Burleanu conduce Federația Română de Fotbal.

Dumitru Dragomir e supărat foc pe Răzvan Burleanu și FRF: „E posibil?! La câte am făcut pentru fotbalul ăsta…” 

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a mărturisit că empatia pentru echipa națională s-a stins față de anii trecuți. Mai mult, Dumitru Dragomir a precizat că se va duce la Campionatul European din Germania, din vara anului viitor, dar nu pentru a-i susține pe tricolori, ci pentru a se bucura de fotbal.

Distanțarea „Oracolului din Bălcești” față de prima reprezentativă este și din cauza lui Răzvan Burleanu. Dumitru Dragomir a dezvăluit că este total indignat de modul în care actualul președinte al FRF se comportă cu foștii oameni din conducerea fotbalului românesc.

„Păi, dragul meu, dacă nici pe ăștia nu îi batem, pe cine Dumnezeu vreți voi să batem în lumea asta? Că mă înjurați de mă spurcați și eram cu două echipe în Champions League și erați nemulțumiți, iar acum mersul pe blat mânca-v-aș gura.

(n.r. mergeți în Germania anul viitor cu echipa națională a României la turneul final?) Nu, cu echipa națională a României nu merg. Merg cu nevastă-mea. (n.r. pentru echipa națională) Nu, nu. Mă duc să văd, dar nu neapărat pentru echipa națională.

Nu sunt supărat pe România, sunt supărat pe Federație. E posibil? Câte am făcut pentru fotbalul ăsta… Numai faptul că am făcut Mogoșoaia cu Mircea Sandu, clădirile Federației, clădirile Ligii și mocofanii ăștia care sunt în fruntea fotbalului nu ne-au trimis și nouă o invitație odată la lojă… Pe bani! Să zică: «Uite, domn’e, pentru voi, pentru tine că ai fost președinte și pentru tine primul vicepreședinte, vă trimitem două invitații, dar voi să dați 500 de euro pe ele. Așa vrem noi, Federația!». Noi dădeam, dar să fi văzut că există respect”, a declarat Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News