duminică, februarie 25, 2024

Detaliul neștiut din contractul lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Anunțul sud-africanilor

Sharestiri romania

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

  • Elite League U20: Romania – Anglia, joi, 18:00, DGS 1

Detaliul neștiut din contractul lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Anunțul sud-africanilor

Adus la mijlocul verii la FCSB, Ngezana a avut nevoie de mai multe luni pentru a se adapta, iar acum a devenit un titular cert în formula lui Elias Charalambous. Evoluțiile fundașului au fost apreciate atât de Gigi Becali, cât și de conaționalii săi, care au dezvăluit că jucătorul ar avea o clauză în contractul cu bucureștenii.

Potrivit sud-africanilor, Kaizer Chiefs a păstrat un procent de 10% dintr-un viitor transfer al lui Ngezana de la FCSB. Actualul fotbalist al roș-albaștrilor este considerat unul dintre cei mai talentați din generația sa și tocmai din acest motiv oficialii clubului au ales să pună această clauză, pentru a beneficia de o sumă de bani în momentul unei eventuale mutări. 

Reacția sud-africanilor, după ce Gigi Becali și-a trimis oamenii pentru a găsi fotbaliști pentru FCSB

Ngezana s-a impus în primul 11 al FCSB-ului, după mai bine de două luni în care și-a așteptat debutul. Evoluțiile fotbalistului l-au impresionat pe Becali, care a dezvăluit că îl va trimite pe agentul Florin Vulturar să găsească noi “comori” pentru vicecampioana României.

Aceste informații au ajuns rapid și la urechile sud-africanilor, care au anunțat care este planul afaceristului din Pipera cu fotbaliștii din țara lor.

“Patronul clubului, Gigi Becali, care a fost la început sceptic în privința abilităților lui Siyabonga Ngezana, a ținut să laude calitățile fotbalistului și a dezvăluit că vrea să aducă mai mulți jucători din Africa de Sud la echipa sa.

FCSB i-a mai dorit pe Frosler și Du Preez, însă oficialii lui Kaizer Chiefs nu au fost dispuși să renunțe la cei doi”, au notat africanii de la Snl24.com. 

Pe lângă Siyabonga Ngezana, FCSB i-a mai avut în vizor în ultima perioadă pe Reeve Frosler, Du Preez și Judas Moseamedi, toți trei din Africa de Sud, însă, cel puțin până acum, Gigi Becali nu a reușit să îi convingă pe aceștia. 

“Vreau să aduc mai mulți fotbaliști din Africa de Sud și să facem și noi ca la Botoșani, să fie șapte pe teren. 

I-am scris lui Iftime: ‘Bă, îți dau un sfat! Ia un antrenor afro-american, de culoare. Păi, dacă tot ai șapte în teren’. 

El (n.r. Iftime) e mai mare manager, se pricepe la management, îmi dă indicații mie (n.r. râde).

Nu mă interesează Brazilia, mă interesează doar Africa de Sud. Acolo sunt 80% sunt ortodocși, vreau să fac echipă doar de culoare ortodocși. 

Acolo nu sunt scumpi, ați văzut Ngezana? Ăsta e fotbalist! Acum el se formează pentru Europa, are încă emoții și îi e teamă încă. El cu mingea la picior poate să plece, stai să prindă curaj.”, a declarat Gigi Becali.

Etichete: superliga , fcsb , ngezana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News