duminică, februarie 25, 2024

Cum a ajuns o polițistă de 25 de ani la serviciu într-o dimineață. Șefii au fost șocați

Sharestiri romania

A fost mare scandal în şedinţa operativă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, luni dimineaţa. Potrivit informaţiilor Aradon, inspectorul-şef Dan Constantin Stoicănescu a „intrat la rupere” la subalterni, după ce a aflat că una dintre

 poliţistele din cadrul Biroului Protecţia Animalelor ar fi fost descoperită beată, în timp ce aştepta să intre în serviciu.

Cum a ajuns o polițistă de 25 de ani la serviciu într-o dimineață. Șefii au fost șocați

Publicația locală afirmă că , după o petrecere la care ar fi participat sâmbătă noaptea, poliţista, ofiţer în cadrul Biroului

 Protecţia Animalelor, a fost supusă unui control cu etilotestul, aparat ce a indicat o valoare destul de mare. Aceasta a avut, însă, noroc că nu a condus o vreo maşină în drum spre locul de muncă, ci a fost doar pasager în alt autoturism. Contactaţi pe marginea acestui caz, reprezentanţii IPJ Arad au transmis o poziţie oficială, poziţie în care au şi lămurit circumstanţele întâmplării:

Citește și: Polițist prins beat și drogat la volan. Ce substanțe consumase înainte să plece cu mașina

„În dimineața zilei de 8 octombrie a.c., în cadrul unui control efectuat de polițiștii Compartimentului Control Intern, la debutul unei acțiuni desfășurate pe raza de competență a orașului Sântana, a fost efectuată o testare cu aparatul alcooltest a polițiștilor care urmau să intre în serviciu.

În urma testării, în cazul unei polițiste de 25 de ani, alcooltestul a indicat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din cercetări, a reieșit că persoana în cauză nu a condus autoturismul spre sediul I.P.J.

Arad, deplasându-se cu un autoturism condus de o altă persoană. În baza celor constatate, comanda IPJ Arad a dispus declanșarea cercetării disciplinare, pentru încălcarea prevederilor Legii 360/2002, privind Statulul polițistului și a Codului de etică și deontologie a polițistului”.

Tânăra poliţistă are o vechime de numai doi ani de zile în Poliţie, iar aceasta este prima abatere desciplinară, potrivit celor de la IPJ.

Citește și: Polițist acuzat că a condus beat în timpul serviciului. Colegul său a pus pe altul să sufle în fiolă

„Polițista a fost încadrată în anul 2021, prin concurs din sursă externă, până în acest moment nefiind cercetată/sancționată pentru alte abateri. Inspectoratul de Poliţie Județean Arad se delimitează categoric de astfel de comportamente, fiecare abatere urmând a fi analizată și sancționată în conformitate cu prevederile legii”, ne-a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News