duminică, februarie 25, 2024

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023. Probleme în echipa lui Sorin Bontea, la proba individuală. Valentin Timofte și Maryoris Hurtado s-au certat: ”A țipat la mine” / VIDEO

Sharestiri romania

  • Ceartă în echipa lui Sorin Bontea
  • Valentin Timofte și Maryoris Hurtado s-au atacat în timpul probei

Probleme în echipa lui Sorin Bontea. După ce au ajuns la proba individuală, Valentin Timofte și Maryoris Hurtado s-au certat în timp ce se pregăteau felul de mâncare pe care să-l ofere chefilor.

Valentin Timofte și Maryoris Hurtado s-au certat în timpul probei

Tensiunea la Chefi la cuțite a atins cote maxime, iar doi concurenți din echipa Soarelui Răsare. La proba individuală, cele două echipe au avut de gătit preparate ce conțin lactate. Ei au fost nevoiți să-și împartă din ingrediente, însă au apărut și câteva probleme.

Maryoris Hurtado a preparat cartofi franțuzești pentru jurați și a reușit repede să-și dea seama ce are de făcut. A fost ajutată de colegii săi cu privire la rețetă, alegând să gătească cartofi cu piept de rață și sos de zmeură.

În același timp, Valentin Timofte, cuțitul de aur al echipei a pregătit o cremă de zahăr ars. Frica lui cea mai mare era să nu greșească preparatul, fiind un desert pe care atât mama, cât și soacra lui în pregăteau în mod frecvent. Totodată, îl aducea cât mai aproape de copilărie și nu își dorea să greșească.

Acesta s-a certat cu Maryosis Hurtado fiindcă amândoi aveau nevoie de cuptor. Preparatele lor trebuiau să fie în cuptor, iar concurenta deschidea în mod frecvent ușa pentru a verifica cartofii franțuzești. Cuțitul de aur al echipei lui Sorin Bontea se temea că nu i se va coace crema de zahăr ars, iar timpul nu-i permitea să facă un alt preparat pentru jurizare.

Neînțelegerile dintre ei au început în bucătărie, la cuptor. Amândoi aveau preparatele în același cuptor, iar Maryoris îl deschidea des pentru a verifica. Valentin se temea că a sa cremă de zahăr ars nu se va coace și nu va putea oferi altceva în loc.

Concurentul a țipat la colega sa

Valentin Timofte a țipat la colega lui pentru că deschidea cuptorul prea des și îi era teamă că preparatul său nu va fi gata.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “spynews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News