duminică, iulie 21, 2024

“Am posterior ca al lui J Lo! Sunt…” + Când se va “tuna”

Share


La 43 de ani, Corina Bud se numără printre puținele vedete fără silicoane. Artista a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO care este motivul pentru care nu a apelat la implantul mamar. Ea ia în calcul să facă acest lucru, dar doar la o vârstă înaintată. Mai precis, ne spune artista, se va tuna abia la 80 de ani! Până atunci, nu-și va face nicio intervenție estetică.

Într-un amplu interviu pentru CANCAN.RO, Corina Bud a mărturisit că nu a luat niciodată în calcul să facă implant mamar. În primul rând, pentru că e minionă, are un posterior ce iese în evidență, și nu i-ar sta bine cu un bust prea mare. Mai mult, artistei îi plac proprii săi sâni, care sunt foarte rotunzi, potrivit mărturisirilor sale.

stiri romania
Corina Bud s-ar tuna doar la 80 de ani (Foto: Instagram)

Artista ne-a mai spus, printre altele, și care este motivul pentru care a dispărut de pe scenă, pentru o perioadă, cum se menține în formă și ce planuri de viitor are.

CANCAN.RO: Corina, circulă zvonul că ai fi însărcinată…

Corina Bud: Nu, este exclus. Dacă se va întâmpla, nu am nimic de ascuns. Am fost doar și mi-am făcut niște analize de rutină, la o clinică. Probabil că m-a văzut cineva… Aș fi anunțat cu mare drag.

CANCAN.RO: Dar îți mai dorești un copil?

Corina Bud: Nu mi-a plăcut niciodată să forțez lucrurile. Dacă se va întâmpla, de ce nu? Robin e deja mare. Nu zic nu nicodată. Nu opun rezistență, dar nici nu forțez lucrurile. Un copil e întotdeauna binevenit.

( NU RATA: PE ASTA NU AR FACE-O CORINA BUD! ARTISTA S-A DAT ÎN VILEAG ȘI A RECUNOSCUT: „E FOARTE HARDCORE PENTRU MINE!” )

N-a fost niciodată căsătorită

CANCAN.RO: Altfel, ce mai faci?

Corina Bud: Muncesc, am scos și piesă nouă. În rest, sunt mai bine ca niciodată. Băiatul acum e mare, are 15 ani, mă focusez pe el, că e la vârsta când are nevoie de sfaturi. El e la o școală privată, nu a avut examen, a intrat direct în clasa a IX-a.

CANCAN.RO: S-a decis spre ce domeniu se va îndrepta?

Corina Bud: Încă nu e hotărât, e mai confuz. Probabil bussines. Cântă și el, dar îi place trapul. E un trand acum, cum erau Depeche Mode sau alții, pe vremea noastră. Rapperii noștri vechi erau însă mai altfel. Dar ce să facem, nu ne putem opune.

CANCAN.RO: Te-ai gândit să te recăsătorești?

Corina Bud: Nu m-am recăsătorit, sunt într-o relație și-mi e foarte bine…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News